Internet turistička agencija (rezervacije i upiti 0-24h) office@siber-travel.rs
Pozovite naš call centar    063 75 33 219
default-logo

Privredno društvo “SI-BER” d.o.o. osnovano je 30.05.1991. godine. Osnovna delatnost preduzeća je pružanje finansijskih i knjigovodstvenih usluga. Tokom svog dugogodišnjeg poslovanja, u okviru preduzeća, 06.04.2009. godine otvorena je turistička agencija “SI-BER TRAVEL AGENCY”, registrovana kao posrednik u prodaji turističkih putovanja.

”SI-BER TRAVEL AGENCY” svojim korisnicima pruža gotovo sve vrste usluga iz oblasti turizma. U našoj ponudi možete pronaći raznovrsne aranžmane za daleke egzotične destinacije, najatraktivnija letovališta i skijališta, nezaobilazne metropole Evrope i Orijenta, popularne ekskurzije, mnogobrojne izlete u zemlji i inostranstvu, kao i bogatu Wellness ponudu u najlepšim Wellness & Spa kompleksima na Balkanu.Takođe, pored prodaje organizovanih grupnih aranžmana u svojstvu posrednika i saradnji sa našim najpoznatijim turističkim agencijama, naša agencija se bavi i prodajom individualnih aranžmana prema želji klijenata. U mogućnosti smo da odgovorimo na sve Vaše potrebe. Vršimo prodaju avio karata svih vodećih svetskih avio i “low cost” kompanija po popularnim cenama, zatim prodaju autobuskih i minibus karata, kao i rezervaciju hotela na 9000 destinacija u 167 zemalja. Naše cene i kvalitet usluga uspevali su da zadovolje i najzahtevnije putnike, a zadovoljstvo naših klijenata i partnera je i naš krajnji uspeh. Ukažite nam jednom poverenje i bićete dugogodišnji zadovoljni korisnik naših usluga.

OSNOVNE INFORMACIJE O NAŠEM POSLOVANJU
 • “SI-BER TRAVEL AGENCY” od  25.02.2021. godine svoj dalji rad nastavlja kao internet turistička agencija i preusmerava se na online poslovanje, ostvarujući na taj način sa svojim klijentima znatno lakšu, bržu i jednostavniju međusobnu saradnju. Bez dolaska u agenciju, sa mesta i u vreme koje Vama odgovara, pružamo Vam mogućnost da u samo par koraka rezervišete svoje putovanje.
 • Ne ograničavajući Vas našim radnim vremenom, pružamo Vam mogućnost da u našem call centru ili putem e-mail-a, u svakom trenutku dobijete sve informacije koje želite. Dovoljno je samo da nas kontaktirate, a naše ljubazno i stručno osoblje preneće Vam detaljno sve neophodne informacije, pružiti pomoć i eventualne sugestije, kao i punu podršku da u samo par koraka ukoliko je to potrebno, na našem sajtu izvršite rezervaciju i realizujete svoje putovanje koje želite. 
 • Redovnim ažuriranjem svih informacija na našem sajtu, pružamo Vam mogućnost da u svakom trenutku raspolažete sa najsvežijim informacijama o svim aktuelnostima iz sveta putovanja, kao i o našoj celokupnoj turističkoj ponudi!
   
  1. Predlažemo Vam da lagano uživate u razgledanju našeg sajta, krenete u pretragu i odaberete neku od Vama omiljenih destinacija, za koje smo se zaista potrudili da ih što realnije i detaljnije predstavimo, kako biste bili sigurni da za svoj odmor pravite Vaš najbolji izbor. Za sve sugestije, pomoć ili dodatne informacije stojimo Vam u svakom trenutku na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem telefona ili kontakt forme, ukoliko Vam je tako lakše ili u tom trenutku naš call centar ne radi. Odgovori stižu jako brzo. Napominjemo, da smo, zahvaljujući internetu i brzoj komunikaciji putem e-mail-a, dostupni za komunikaciju i izradu rezervacije 0-24h.
   
  2. Ukoliko ste doneli odluku i odabrali neko putovanje ili možda neku drugu uslugu iz naše ponude, možete nas odmah kontaktirati kako bismo prešli na sledeći korak, a to je izrada rezervacije. To možete učiniti putem telefona, kontakt forme, ili jednostavnim popunjavanjem i slanjem zahteva za rezervaciju koji se nalazi na svakoj stranici našeg sajta. Za svu potrebnu podršku stojimo Vam u svakom trenutku na raspolaganju. Nakon toga, u najbržem mogućem roku možete očekivati naš odgovor i informaciju o trenutnoj raspoloživosti mesta prema Vašem zahtevu za rezervaciju.

  3. Ukoliko prema Vašem zahtevu za rezervaciju ima mesta, dobićete odmah potvrdu rezervacije i instrukcije za plaćanje, a nakon izvršene uplate i svu preostalu dokumentaciju za putovanje. To je ujedno i Vaš poslednji korak koji Vas deli do Vašeg polaska na put, a što se tiče nas mi smo i dalje tu, u svakom trenutku, sve do Vašeg povratka, jer je nama Vaša bezbednost na prvom mestu, a zadovoljan klijent naš krajnji cilj.

 

PODACI FIRME
 • SI-BER D.O.O.
 • 100266689
 • O7728751
 • 1-18361-00
 • 6920
 • Licenca Ministarstva Turizma PTP 408/2010 od 19.10.2010.godine.
 • PDF dokument