Internet turistička agencija (rezervacije i upiti 0-24h) office@siber-travel.rs
063 75 33 219 Pozovite naš call centar
default-logo
Aranžman: Hotelski smeštaj ( sopstveni prevoz )
Lokacija: Jahorina
Cena: 7 polupansiona od 315€ po osobi
Rezerviši odmah
 • Jahorina (Bosna i Hercegovina) pripada dinarskom planinskom sistemu. Ima nekoliko vrhova, od kojih je najviši Ogorjelica sa 1916 mnv. 

  Zimovanje i skijanje na planini Jahorina preporučujemo zato što imate na raspolaganju preko 20 km uređenih staza za alpsko skijanje, povezanih sa dva moderna šestoseda, tri dvoseda, četiri ski lifta te baby liftom, ukupnog kapaciteta preko 13.000 skijaša na sat, savremene ski-škole kao i ski-rental. Zimovanje na Jahorini preporučujemo jer kvalitet i izbor staza zadovoljava kako početnike tako i ljubitelje najtežih staza za skijanje. Veliki broj novosagrađenih objekata, restorana i kafića daje život ovoj planini, a posebnom je čini topla domaća atmosfera zbog koje je Jahorina toliko omiljena.

  Jahorina nudi ugodno alpsko skijanje, skijaško trčanje, sankanje, noćno skijanje, šetnje, noćni provod uz bogate zabavne programe hotela i klubova. Zimska turistička sezona na Jahorini, u zavisnosti od snežnih uslova, počinje oko 15. decembra i traje do 15. aprila.

  Pristupačne cene za zimovanje u odnosu na skijališta u celom regionu, i stalno ulaganje u izgradnju, takođe su veoma značajan faktor koji doprinosi da se veliki broj turista opredeli upravo za ovaj zimski centar.

  Jahorina je udaljena 28 km od Sarajeva i 12 km od Pala.

 • SKI OSIGURANJE

  Svim ljubiteljima zimskih sportova predlažemo, da pored osnovnog putnog osiguranja uzmu i dodatno ski osiguranje koje im za slučaj da dođe do padova i povreda koje zahtevaju odlazak kod lekara, pokriva troškove hitnih medicinskih intervencija i lečenja u inostranstvu.

  POSEBNA POGODNOST ZA NAŠE PUTNIKE – OSIGURAJTE SE ONLINE BRZO I LAKO

  U cilju brže i jednostavnije kupovine, kao i uštede Vašeg vremena, svim našim putnicima nudimo mogućnost plaćanja polise preko računa i dostavu elektronskim putem na e-mail u pdf formatu.

  Dovoljan je samo jedan telefonski poziv ili da nam jednostavno i lako u samo par koraka pošaljete zahtev za izdavanje polise.

  POSEBNA POGODNOST ZA PORODIČNE POLISE – DECA IMAJU GRATIS OSIGURANJE

  Kao posebnu pogodnost nudimo Vam porodičnu polisu putno zdravstvenog osiguranja – najpovoljniju na tržištu!

  Sa kupovinom porodične polise putno zdravstvenog osiguranja obezbeđujete potpuno BESPLATNO putno zdravstveno osiguranje Vaše dece!

  POKRIĆE ZA COVID 19

  U našoj agenciji nudimo Vam mogućnost da pored kupovine standardne polise putno zdravstvenog osiguranja, zaključite i dodatno pokriće za COVID 19. Putujte bezbedno!

  Detaljnije informacije o osiguranju

 • Ukoliko želite pošaljite nam ovde upit za ovaj aranžman. Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Povratnu informaciju dobićete u najkraćem roku.
Nazad na vrh stranice