Internet turistička agencija (rezervacije i upiti 0-24h) office@siber-travel.rs
063 75 33 219 Pozovite naš call centar
default-logo
Aranžman: Hoteli i apartmani ( sopstveni i minibus prevoz )
Lokacija: Austrija
Cena: 7 noćenja od 151€ po osobi
Rezerviši odmah
 • Zimovanje u Austriji pružiće vam nezaboravan užitak skijanja na odlično pripremljenim stazama uz nezaboravan odmor, druženje i zabavu.

  Austrija je svetski poznata skijaška destinacija, gde ćete uživati u dobro uređenim ski stazama, odličnoj ponudi hotela, pansiona i apartmana, termalnim banjama, wellness sadržajima… Pored toga, na raspolaganju su vam vrhunske škole skijanja i bogat après ski program. Sva skijališta u Austriji su podeljena u tri regije: Tirol (Tyrol), Koruška (Kärnten) i Salcburg (Salzburg).

  Bez obzira da li tražite jednostavnije, široke staze za sporiju vožnju i dugačko zavijanje, ili strme staze kojima možete da jurite niz padinu, u ovom skijaškom raju ćete pronaći pravu stvar za sebe. Skijališta u Austriji neće razočarati ni one koji više vole „free style“ skijanje u dubokom snegu. Smeštaj u Austriji odlikuju prostrani apartmani, odlični hoteli sa planinskim šarmom i odličnim spa centrima. S obzirom na blizinu Austrije i evropske autoputeve, vrlo brzo se stiže do svih skijališta ove regije. Bilo da ste skijaš ili samo želite da uživate u zimskoj idili, možete pronaći dovoljno sadržaja u bogatoj vanpansionskoj ponudi i tradicionalnom gostoprimstvu Austrije. Na ovoj stranici pronaći ćete veliki izbor skijališta u Austriji na kojima možete provesti svoj zimski odmor.

  Dolina Gastein se nalazi u sklopu najveće skijaške regije u Austriji – Ski Amade u pokrajini Salzburg.

  Dva najpoznatija centra, Bad Gastein i Bad Hofgastein prostiru se na visinama od 845 m do 2.650 m.

  U dolini Gastein su smeštene i dve najpoznatije termalne banje ove regije: „Felsentherme“ i „Alpen-therme“ u kojima možete da uživate u termalnim bazenima, saunama i raznim masažama. Oba mesta obiluju restoranima, kafićima i prodavnicama.

  Kaprun i Zell am See predstavljaju jedno od najlepših ski centara Austrije. Nalaze se u pokrajini Salzburg na nadmorskoj visini 780 m uz jezero Zell am See i pružaju idealne uslove kako za skijanje tako i za snowboard i skijaško trčanje.

  Skijaške staze se nalaze na 780 do 3.029 m n/v. Skijalište Kaprun omogućava skijanje na glečeru čak i do maja meseca. Prevoz do skijališta je odlično organizovan.

  Mesta su bogata restoranima, barovima, noćnim klubovima i prodavnicama.

  Ski centar Bad Klajnkirhajm prostire se na obroncima planina Nockberge, u okrugu Spittal u regiji Koruška. Skijašima su na raspolaganju preko 103 km uređenih staza među kojima je i najduža staza u Koruškoj, Klammer (4.2 km). Bad Klajnkirhajm je popularan i atraktivan turistički centar, poznat po takmičenjima za FIS svetski kup i posebno pogodan za miran porodični odmor.

  Takođe, ovde možete uživati i u wellness tretmanima i to u termalnim banjama “St. Kathrein” i “Romerbad” (u sklopu kupališta Romerbad usred samog skijališta nalazi se otvoreni bazen sa termalnom vodom). Ukoliko od vašeg zimskog odmora tražite nešto više od samog skijanja, Bad Klajnkirhajm je idealno odredište i za vas.

  Ski centar Matrei nalazi se u Istočnom Tirolu, svega nekoliko kilometara od granice sa Italijom i pripada ski regiji Grossklockner. Smešten u nacionalnom parku Hohe Tauern, na lepoj lokaciji sa predivnim pogledom na planine koje ga okružuju sa jedne strane najviši vrh Austrije Grossglockner (3789 m), a sa druge Grossvenediger (3674 m).

  Pre nekoliko godina, kabinskom žičarom povezana su skijališta Kals am Grosglockner i Matrei i time čini jedinstvenu celinu pod nazivom Großglockner Resort Kals-Matrei. Navedeno skijaško područje prostire se od 925 do 2.621 mnv. Uređene staze, odlična povezanost sistema žičara, a što se tiče zabave na raspolaganju su restorani, après ski barovi, zatim osvetljena staza za sankanje i staze za skijaško trčanje.

  Ski centar Katschberg se nalazi na samoj granici Štajerske i Koruške i zbog svog fun parka idealno je mesto za porodice sa decom.

  Ski centar Nassfeld je jedno od nama najbližih i najpoznatijih austrijskih skijališta. Nalzi se u blizini gradića Hermagor u pokrajini Koruška.

  Posebnost skijališta je ta da se jedan deo staza nalazi u Italiji, a jedan deo u Austriji. Skijalište se otvara početkom decembra i sezona traje do sredine aprila. Staze se prostiru od 610 – 2.020 m n/v. U podnožju ski centra je veliki glvni parking i polazna stanica iz koje kreće i Millenium expres gondola. Vožnja gondolom traje desetak minuta uz dve međustanice.

  Gradić Schladming predstavlja centar skijaške regije Dachstein – Tauern.

 • SKI OSIGURANJE
   
  Svim ljubiteljima zimskih sportova predlažemo, da pored osnovnog putnog osiguranja uzmu i dodatno ski osiguranje koje im za slučaj da dođe do padova i povreda koje zahtevaju odlazak kod lekara, pokriva troškove hitnih medicinskih intervencija i lečenja u inostranstvu.

  POSEBNA POGODNOST ZA NAŠE PUTNIKE – OSIGURAJTE SE ONLINE BRZO I LAKO

  U cilju brže i jednostavnije kupovine, kao i uštede Vašeg vremena, svim našim putnicima nudimo mogućnost plaćanja polise preko računa i dostavu elektronskim putem na e-mail u pdf formatu.

  Dovoljan je samo jedan telefonski poziv ili da nam jednostavno i lako u samo par koraka pošaljete zahtev za izdavanje polise.

  POSEBNA POGODNOST ZA PORODIČNE POLISE – DECA IMAJU GRATIS OSIGURANJE

  Kao posebnu pogodnost nudimo Vam porodičnu polisu putno zdravstvenog osiguranja – najpovoljniju na tržištu!

  Sa kupovinom porodične polise putno zdravstvenog osiguranja obezbeđujete potpuno BESPLATNO putno zdravstveno osiguranje Vaše dece!

  POKRIĆE ZA COVID 19

  U našoj agenciji nudimo Vam mogućnost da pored kupovine standardne polise putno zdravstvenog osiguranja, zaključite i dodatno pokriće za COVID 19. Putujte bezbedno!

  Detaljnije informacije o osiguranju

 • Ukoliko želite pošaljite nam ovde upit za ovaj aranžman. Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Povratnu informaciju dobićete u najkraćem roku.
Nazad na vrh stranice