Internet turistička agencija (rezervacije i upiti 0-24h) office@siber-travel.rs
063 75 33 219 Pozovite naš call centar
default-logo
Aranžman: Hotelski smeštaj ( sopstveni, kombi, autobuski prevoz )
Lokacija: Bansko, Borovec, Pamporovo
Cena: Noćenje sa doručkom od 30 € po osobi
Rezerviši odmah
 • Spoj prirodnih lepota i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, svrstavaju Bugarsku među najbolje skijaške centre u istočnoj Evropi. Zbog četinarskih šuma, vazduh je bogat kiseonikom. Jedinstvena planinska klima, sa mnogo sunca danju, hladnim noćima, čistim vazduhom, doprinosi da centar bude idealno mesto za odmor i bavljenje sportom. Bugraska raspolaže svime što je neophodno za skijanje: obiljem dugih, različitih staza, ski¬garderobama snabdevenim modernom opremom, ski školama i dečjim vrtićima..

  Pored dva najpoznatija i najveća skijališta u Bugarskoj ( Bansko i Borovec ) u Bugarskoj ima oko 12 ski centara, a u planu je gradnja novih, sve sa cilljem da se privuče što veći broj stranih turista koji u Bugarskoj još uvek mogu naći relativno jeftin zimski odmor.

  Bansko je najpopularniji ski centar u Bugarskoj ali i u jugosistočnoj Evropi. Ski centar sa odličnom infrastrukturom i velikom ponudom hotela i apartmana u blizini žičara. Ski centar Bansko poseduje odlično uređene staze za sve nivoe skijaških veština. Samo mesto Bansko spoj je starog grada i savremene arhitekture u podnožju veličanstvenog pirinskog masiva na 160 km od Sofije. Spoj lepote nacionalnog parka “Pirin” i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi. Početna stanica gondole nalazi se pored hotela Kempinski, oko 2,5 km od centra grada. Od svakog hotela saobraćaju minibusevi do gondole. Za manje od 20 minuta popećete se njom do ski centra, koji se nalazi na približno 12 km od grada. Oni koji žele da se spuste do samog grada na skijama ili snoubordu, mogu da probaju jedinstvenu ski stazu, dugu 16 km, koja prolazi kroz šumu i odgovara svim skijašima. Odlična ponuda smeštaja, hotela, pansiona i apartmana, kao i ponuda wellness sadržaja (u ski centru Bansko skoro svi hoteli sa 4* nude besplatno koršćenje bazena, fitnes-a, saune, skijašnice) ostavljaju tople uspomene na lokalnu srdačnost i gostoprimstvo..

  Ski centar Borovec spada u jedan od najprestižnijih skijaških centara u istočnoj Evropi. Borovec je smešten na severnim padinama Rilskih planina, u podnožju najvišeg vrha na Balkanskom poluostrvu Musala (2925 mnv), u starim borovim šumama. Zbog četinarskih šuma, vazduh je bogat kiseonikom. Jedinstvena planinska klima, sa mnogo sunca danju, hladnim noćima, čistim vazduhom, doprinosi da centar bude idealno mesto za odmor i bavljenje sportom. Snežni pokrivač je najpostojaniji u predelu ski staza Markudžik (2040-2560 m).

 • BOROVEC HOTELI

  BANSKO HOTELI
  PAMPOROVO HOTELI

 • Postoji mogucnost korišcenja autobuskog prevoza Beograd/Niš – Bansko / Borovec – NIš/Beograd. I ove zimske sezone smo vam obezbedili autobuski prevoz do vaših omiljenih skijališta u Bugarskoj. Vozila su udobna, sadrže klimu, radio, cd.
   
  Cena povratne karte iz Beograda / Niša je 40 eur po osobi (odrasli i deca) Cena karte u jednom pravcu iz Beograda je 30 eur, dok je iz Niša 25 evra po osobi (odrasli i deca). Doplata za polazak iz Novog Sada 15€ po osobi (min. 4 osobe za realizaciju transfera).

  Prevoz je vozilima turisticke klase sa 7 do 90 sedišta (audio-video oprema, klima) sa polaskom iz Beograda na parkingu sportskog centra Milan Gale Muskatirović (bivši 25 maj) na Dorćolu ili Kuća Cveća, DAN RANIJE u odnosu na pocetak boravka u hotelima i apartmanima u 21.00 sati (sastanak putnika u 20:15 sati). Skupljanje putnika po hotelima počinje od 14:00 sati poslednjeg dana boravka po lokalnom vremenu. Povratak iz Banskog od 16:00 sati poslednjeg dana boravka po lokalnom vremenu. Dolazak u Beograd/Niš je u kasnim vecernjim ili rano jutarnjim satima.

  Putnici su u obavezi da daju kontakt telefon pri rezervaciji i da se dan pred polaska informišu na sajtu ili u agenciji o konacnim detaljima polaska. Ogranicenje za prtljag je jedna putna torba + ski oprema po osobi. Postoji mogucnost spajanja putnika za skijalište Borovec sa putnicima za skijalište Bansko. Organizator putovanja pravi raspored mesta za sedenje u autobusu imajuci u vidu potrebe starijih lica, porodica sa malom decom i pojedinih kategorija putnika prema redu prijavljivanja. Ukoliko stranke žele da sede na tacno odredenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000 din po sedistu. Prilikom rezervacije prevoza obavezno je naglasiti da li stranke žele odredeno sedište u autobusu. Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 30 putnika.

  Polasci iz Beograda/Niša su: 14.12.2018, 21.12.2018, 28.12.2018, 04.01.2019, 11.01.2019, 18.01.2019, 25.01.2019, 01.02.2019, 08.02.2019, 15.02.2019, 22.02.2019, 01.03.2019, 08.03.2019 godine. Napomene: polazak 14.12.2018. predvidjen je samo u jednom pravcu Beograd-Bansko/Borovec. Polazak 15.03.2019. bice ogranizovan ako ima dovoljan broj putnika (minimum je 30 putnika kako bi se organizovao prevoz u ovim smenama). U slučaju manjeg broja putnika prevoz će biti organizovan mini busom. Putnici se voze do hotela tj. najbliže što može prici autobus i nazad. Biće organizovan prevoz iz Novog Sada uz doplatu od 15 evra po osobi – povratna karta, neophodan minimum za transfer je 4 osobe. Za manji broj putnika, cena će biti uvećana.

  Detaljnije informacije i rezervacija autobuskog prevoza

 • U našoj agenciji možete kupiti i karte za kombi prevoz iz Beograda do ski centra Bansko u Bugarskoj. Kombi prevoz se organizuje svake subote, po sistemu “od vrata do vrata”. Smene su subota na subotu.
   
  Putnici se preuzimaju sa bilo koje adrese u Beogradu i voze se do adrese njihovog smeštaja u ski centru Bansko. Okvirno vreme putovanja iz Beograda do ski centra Bansko je oko 7h.

  Cena kombi prevoza u jednom smeru iznosi 35 evra dok je cena za povratnu vožnju 60 evra. Plaćanje se može izvršiti preko računa, uplatom na račun Si-ber Travel-a uz izdatu profakturu, gotovinom u agenciji ili kombi vozilu na dan putovanja.

  Detaljnije informacije i rezervacija kombi prevoza

 • SKI OSIGURANJE
   
  Svim ljubiteljima zimskih sportova predlažemo, da pored osnovnog putnog osiguranja uzmu i dodatno ski osiguranje koje im za slučaj da dođe do padova i povreda koje zahtevaju odlazak kod lekara, pokriva troškove hitnih medicinskih intervencija i lečenja u inostranstvu.

  POSEBNA POGODNOST ZA NAŠE PUTNIKE – OSIGURAJTE SE ONLINE BRZO I LAKO

  U cilju brže i jednostavnije kupovine, kao i uštede Vašeg vremena, svim našim putnicima nudimo mogućnost plaćanja polise preko računa i dostavu elektronskim putem na e-mail u pdf formatu.

  Dovoljan je samo jedan telefonski poziv ili da nam jednostavno i lako u samo par koraka pošaljete zahtev za izdavanje polise.

  POSEBNA POGODNOST ZA PORODIČNE POLISE – DECA IMAJU GRATIS OSIGURANJE

  Kao posebnu pogodnost nudimo Vam porodičnu polisu putno zdravstvenog osiguranja – najpovoljniju na tržištu!

  Sa kupovinom porodične polise putno zdravstvenog osiguranja obezbeđujete potpuno BESPLATNO putno zdravstveno osiguranje Vaše dece!

  POKRIĆE ZA COVID 19

  U našoj agenciji nudimo Vam mogućnost da pored kupovine standardne polise putno zdravstvenog osiguranja, zaključite i dodatno pokriće za COVID 19. Putujte bezbedno!

  Detaljnije informacije o osiguranju

 • Ukoliko želite pošaljite nam ovde upit za ovaj aranžman. Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Povratnu informaciju dobićete u najkraćem roku.

 

Nazad na vrh stranice