Internet turistička agencija (rezervacije i upiti 0-24h) office@siber-travel.rs
063 75 33 219 Pozovite naš call centar
default-logo
Aranžman: Hotelski smeštaj ( sopstveni prevoz )
Lokacija: Slovenija
Cena: 7 polupansiona od 439€ po osobi
Rezerviši odmah
 • Mariborsko Pohorje je jedan od najvećih ski resorta u Sloveniji koji se razvio u turistički centar koji nudi osim skijaških i razne wellness programe, kao i organizaciju kongresa tokom cele godine. Termalna voda koja dolazi iz dubine od 800-900 metara sa temperaturom od 69°C je bogata jodom i fluorom i preporučuje se posebno osobama koje imaju oboljenja zglobova, mišića i ginekoloških problema. Mariborsko pohorje se nalazi na samo 5 km od Maribora, drugog po veličini grada u Sloveniji koji predstavlja kulturno središte severoistočne Slovenije. Od Beograda je udaljen 530 km, a od Ljubljane 130 km.

  Kranjska Gora, podjednako zimski i letnji turistički centar na severoistoku Slovenije, blizu granica sa Austrijom i Italijom, graniči se sa Nacionalnim parkom Triglav na jugu. Impozantni šumoviti vrhovi Julijskih Alpa, koji se protežu od Mojstrana do Rateče, i skijaške površine među njima privlače izletnike, alpiniste, bicikliste i skijašše.

  Ski liftovi na Kranjskoj gori imaju najdužu istoriju u Sloveniji. Veoma su pristupačni jer su u blizini međunarodnih puteva, i zbog njihove visine  (najniža tačka je na 813 metara) nude povoljne vremenske uslove i bogat snežni pokrivač. Staze su pogodne za sve nivoe skijaških veština.

  Početnici i rekreativni skijaši će uživati u padinama i stazama Kranjske Gore, Gozd Martuljek dok su staze na Potkorenu dosta zahtevnije. Neki od najboljih skijaša sveta svake godine se takmiče za Vitranc trofej u okviru Svetskog kupa za muškarce u vele slalomu i slalomu.

  Za trčanje na skijama uređeno je 40 km staza, a otvoreno je i prirodno klizalište na jezeru Jasna. Postoji mogućnost iznajmljivanja opreme za alpsko i nordijsko skijanje i snowboard.

  Uveče gosti mogu da uživaju u restoranima, lokalima, diskotekama ili da okušaju sreću u kazinu…

  Skijalište Krvavec sa najlepšim pogledom se nalazi u opštini Cerklje na Gorenjskem, udaljeno 25 km od Ljubljane, 35 km od Bleda i 17 km od Kranja.

  Krvavec ima 30 km uređenih staza, na nadmorskoj visini od 1.450 m do 1.971 m, koje nude savršene uslove za skijanje na prirodnom i veštačkom snegu. Zbog pogodne lokacije skijaška sezona počinje već krajem novembra i traje više od 150 dana, negde do prvih dana meseca maja. Skijaške staze su različite zahtevnosti, te su idealne za rekreativne i iskusne, tj. profesionalne skijaše, kao i za skijaše početnike.

  Bogata dodatna ponuda uključuje školu skijanja, iznajmljivanje i servis skijaške opreme, poligon za trke i poligone za trening, kao i dečije igralište koje privlači skijaše početnike. Velika atrakcija na skijalištu Krvavec je i Eskimsko selo. Ugodna atmosfera, uz dobru domaću hranu i piće, nudi raznoliku skijašku zabavu zbog koje ćete se uvek vraćati na Krvavec.

  Skijalište Golte (skijanje Slovenija 2017), nalazi se na rubu Savinjskih Alpa, 4 km od Mozirja i 31 km od Celja. Smešteno je u srcu planina, na visoravni od 1.250 do 1.573 mnv, sa koje se pruža pogled na Kamniško- Savinjske Alpe. Brojni ljubitelji zimskih sportova smatraju Golte (zimovanje Slovenija 2017) jednim od najlepših slovenačkih skijaških centara.

  Skoro 13 km staza je prilagođeno svim tipovima skijaša. Široke, pregledne staze su idealne za početnike, a dinamičan teren zadovoljiće očekivanja i najiskusnijih skijaša. Na raspolaganju su i staze za skijaško trčanje. Celokupno skijalište je pokriveno topovima za veštačko osnežavanje, tako da je sneg zagarantovan tokom cele zimske sezone. Raznolikost krajolika predstavlja izazov za bicikliste i nordijske hodače, ljubitelje penjanja i paraglajdinga. Na dva hektara površine sa više od 100 divljih vrsta alpskog bilja nalazi se na najvećoj visini u Evropi – Alpski vrt, jedinstven vrt takve vrste u Sloveniji.

 • MARIBORSKO POHORJE 
  KRANJSKA GORA
  GOLTE  

 • SKI OSIGURANJE
   
  Svim ljubiteljima zimskih sportova predlažemo, da pored osnovnog putnog osiguranja uzmu i dodatno ski osiguranje koje im za slučaj da dođe do padova i povreda koje zahtevaju odlazak kod lekara, pokriva troškove hitnih medicinskih intervencija i lečenja u inostranstvu.

  POSEBNA POGODNOST ZA NAŠE PUTNIKE – OSIGURAJTE SE ONLINE BRZO I LAKO

  U cilju brže i jednostavnije kupovine, kao i uštede Vašeg vremena, svim našim putnicima nudimo mogućnost plaćanja polise preko računa i dostavu elektronskim putem na e-mail u pdf formatu.

  Dovoljan je samo jedan telefonski poziv ili da nam jednostavno i lako u samo par koraka pošaljete zahtev za izdavanje polise.

  POSEBNA POGODNOST ZA PORODIČNE POLISE – DECA IMAJU GRATIS OSIGURANJE

  Kao posebnu pogodnost nudimo Vam porodičnu polisu putno zdravstvenog osiguranja – najpovoljniju na tržištu!

  Sa kupovinom porodične polise putno zdravstvenog osiguranja obezbeđujete potpuno BESPLATNO putno zdravstveno osiguranje Vaše dece!

  POKRIĆE ZA COVID 19

  U našoj agenciji nudimo Vam mogućnost da pored kupovine standardne polise putno zdravstvenog osiguranja, zaključite i dodatno pokriće za COVID 19. Putujte bezbedno!

  Detaljnije informacije o osiguranju

 • Ukoliko želite pošaljite nam ovde upit za ovaj aranžman. Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Povratnu informaciju dobićete u najkraćem roku.

 

Nazad na vrh stranice